Appartement te koop

445000€

2 slaapkamers 92 vierkante meters

Immoweb code : 11408036
Immoweb code : 11408036

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Centraal gelegen appartement met 2 slaapkamers en ruim terr

Dit recent gebouwde appartement (2008) bevindt zich binnen de ring van Leuven op een boogschuit van het centrum, met vlotte bereikbaarheid via de autostrade en gelegen in een residentieel woonerf “Aen’t Beghynhove”

De indeling is als volgt:
We komen binnen via een ruime inkomhal met een vestiairekast en het apart toilet. Verder is er een lichtrijke leefruimte en een volledig geïnstalleerde open keuken. Aan de achterzijde vinden we nog de badkamer met lavabo en ligbad en een praktische berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Tot slot hebben we 2 ruime slaapkamers waarvan beide toegang geven tot het terras van 20 m².

Dit appartement werd net volledig opgefrist; geschilderd, nieuwe eiken parket gelegd, nieuwe kranen in badkamer en in de keuken, nieuwe LED-verlichting en nieuwe keukentoestellen (SMEG-kookplaat, microgolf, oven en Miele koelkast).
Het appartement beschikt over een nieuwe waterverzachter en vliegenramen.

In de kelderverdieping vinden we een private kelder van 8 m² en een ruime auto-staanplaats dewelke bij aan te kopen is aan 30.000 euro.

Het gebouw beschikt over een gemeenschappelijke fietsenstalling en tuin waarvan de koper een exclusief gebruiktsrecht heeft.

Alles tellers zijn individueel en de elektriciteit is conform.

Bij verdere vragen of interesse kan u ons steeds bereiken

Neem contact op