Appartement te koop

415000€

2 slaapkamers 103 vierkante meters

Immoweb code : 9178271

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
103 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers

Dit stijlvolle bouwproject met 4 hoogwaardige appartementen en 1 penthouse ligt binnen de ring van Leuven en op enkele minuten wandelen van alles wat de stad te bieden heeft. Dankzij de grote raampartijen in de drie gevels geniet u in deze appartementen optimaal van licht, ruimtelijkheid en uitzicht op elk moment van de dag.

De architectuur van Rixvonder is modern en tijdloos, de materialen zijn kwaliteitsvol, de afwerking hoogwaardig. Een juiste materiaalkeuze, met parketvloeren en gedetailleerde afwerking, geven een warme uitstraling aan alle ruimtes.

Dit appartement op de gelijkvloerse verdieping telt twee slaapkamers en is zonder opstap voor elke bewoner toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Het beschikt ook over een eigen tuin met terras. Voor de keuken en de badkamer werd gekozen voor duurzaam maatwerk in samenwerking met Grietens Concept. Het appartement heeft een ruime garagebox (box 5) achteraan op het perceel.

Residentie Rixvonder is een bijna energieneutraal bouwproject, met 5 BEN appartementen. Elk appartement beschikt over eigen zonnepanelen op het dak. Toegangscontrole, een ruime lift en de individuele voorziening van alle technieken zorgen voor het gewenste comfort.

Rustig wonen en toch genieten van alle troeven die de stad te bieden heeft? Dat doet u in residentie Rixvonder. Winkels, scholen, station, horeca en verschillende campussen bevinden zich in de directe nabijheid. Ook voor UZ Leuven, Imec en de autosnelweg vormt Rixvonder de perfect

Dit pand maakt deel uit van het project Rixvonder

Neem contact op