Appartement te koop

375000€

1 slaapkamer 100 vierkante meters

Immoweb code : 10573561
Immoweb code : 10573561

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 6

Omschrijving

Ruim luxe appartement in Leuven

Dit groot exclusief luxe appartement werd volledig gestript en volgens de regels van de kunst grondig gerenoveerd. Bij de renovatie is gekozen voor duurzame en hoogwaardige materialen zoals massieve eiken parket, op maat gemaakte inbouwkasten met verlichting en andere domotica. Het concept van de verbouwing was om zo veel mogelijk ruimte en licht te creëren hiervoor werden twee slaapkamers opgeofferd wat resulteerde in één grote slaapkamer met thuisbioscoop. Een ruime dressing met ingebouwde verlichte kasten, een ruime luxueus badkamer met grote inloopdouche, toilet en dubbele lavabo. Hier is ook ruimte voorzien voor een wasmachine en droogkast die ingebouwd zijn in een kastenwand. De luxueus ingerichte keuken in zwarte hoogglanslak is volledig ingebouwd met de modernste toestellen. In de ruime woonkamer heb je een automatische bar verscholen achter een TV-wand. De inkom is voorzien van ruime vestiaire kasten in zwarte hoogglanslak en verzekeren ruime opbergmogelijkheid en een apart gastentoilet.
Alles samen goed voor een netto bewoonbare oppervlakte van maar liefst 100 m² en een ruim oostelijk georiënteerd balkon.
Het appartement is uitermate gunstig gelegen te Leuven - Heverlee, nabij oprit E40 - E314, industriepark Haasrode, IMEC, UZ Leuven, het Heilig Hartinstituut en Leuven centrum.
Mogelijkheid tot overname van de bestaande meubels en huisgerief, dus onmiddellijk bewoonbaar. Op 2,5 km van centrum Leuven.
https://www.luxe-appartement-te-koop-in-leuven.be/

Neem contact op