Appartement te koop

139500€

1 slaapkamer 51 vierkante meters

Immoweb code : 10770311
Immoweb code : 10770311

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
51 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gezellig appartement in het Centrum van Lichtervelde!

Welkom in de Statiestraat 133 te Lichtervelde, een gezellig appartement met één slaapkamer.

Dit prachtig appartement is gelegen op wandelafstand van nutsvoorzieningen, openbaar vervoer en scholen. Laat de auto thuis en geniet van het gemak van alles binnen handbereik te hebben.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een ruime inkom die leidt naar een apart toilet voor extra privacy en gemak. De leefruimte is lichtrijk en vloeit naadloos over in de ingerichte keuken. Aansluitend is er een badkamer die voorzien is van een douche en lavabo met onderkast. Via een doorgang kunt u zich van de leefruimte naar de slaapkamer begeven, waar u steeds kunt genieten van uw nachtrust. Bijkomend aan het appartement is er een privatieve berging voorzien, hier kunt u steeds uw spullen opbergen om de leefruimte opgeruimd en netjes te houden.

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek zelf de charme dat dit appartement te bieden heeft.

De vermelde prijs is een startprijs, elk bod hoger dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren

Neem contact op