Appartement te koop

260000€

3 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 11371197
Immoweb code : 11371197

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Triplex appartement (240m²) met 3 slaapkamers en terras.

Triplex appartement met 3 slaapkamers nabij het centrum van Liedekerke.
Het appartement is verdeeld over 3 verdiepingen en is gelegen nabij het centrum van Liedekerke. Op het gelijkvloers bevindt er zich een garage van 82m². In deze garage kan u zowel uw wagen plaatsen als uw spullen opbergen. In de inkomhal bevindt er zich een vestiaire, berging en toilet. De verdieping beschikt over een hal met trap, een toilet, een slaapkamer, een ruime woonkamer met veel lichtinval, een geïnstalleerde keuken en een handige wasplaats die zich naast de keuken bevindt. Het appartement beschikt ook over een gezellig terras van 33m² die toegankelijk is via de woonkamer en de keuken.Op de verdieping bevinden zich een nachthal, 2 ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en dubbele wastafel. Vervolgens beschikt het appartement over een ruime zolder van 55m².
Dit appartement biedt twee toegangsmogelijkheden: via de garage en de algemene ingang van het gebouw.
Het appartement heeft een EPC-score van 459 kWh/m². De elektrische installatie is niet conform. Verwarming op elektriciteit via accumulatie convectoren en directe verwarming – buitenschrijnwerk in hout/pvc met dubbele beglazing.
Het appartement is ideaal gelegen: goed aanbod aan openbaar vervoer (trein en bus), onderwijs is goed bereikbaar te voet of met de fiets en dichtbij winkels en horeca.

Neem contact op