Appartement te koop

274900€

2 slaapkamers 75 vierkante meters

Immoweb code : 10792715
Immoweb code : 10792715

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Recent BEN-appartement “Residentie Allier”

Ruim energiezuinig appartement (bouwjaar 2019) in hartje Lier. De uitstekende ligging zorgt voor een gemakkelijke connectie met winkels, scholen, bus- en treinverkeer. Ook een mooie wandelroute (de veste) en de F11 fietsostrade Antwerpen-Lier zijn vlakbij.

Dit appartement, gelegen op de bovenste verdieping, heeft een woonoppervlakte van circa 75 m² en een ruim zuid gericht terras met een mooi open uitzicht . Het appartement heeft de volgende indeling: een living met ingerichte open keuken en eetkamer met veel licht- en zoninval, 2 slaapkamers, een ingerichte badkamer met inloopdouche, een apart toilet, een berg- en wasruimte en een inkomhal met vestiaire.

Het appartement is uitgerust met een videofoon en domotica, waardoor er een mogelijkheid is tot het inrichting naar een service flat. Eveneens zijn er enkele zonnepanelen voorzien.

Het gebouw “Residentie Allier” beschikt over een trappenhal, een lift en een grote gemeenschappelijke tuin, alsook een brandcentrale.

Als extra troef is er een ondergrondse garage met automatische poort, inclusief fietsenstalling. De autostaanplaats + grote private kelderberging in de ondergrondse garage zijn niet inbegrepen in de prijs en zijn verplicht bij aan te kopen aan € 30.000,00.

Neem contact op