Appartement te koop

* 360000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 11193875
Immoweb code : 11193875
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 1

Omschrijving

Nieuwbouwproject "Villa Vesten" in het centrum van Lier

Residentie ‘Villa Vesten’ ligt op een toplocatie, vlakbij de Mechelsesteenweg in Lier. Ideaal wanneer u wilt wonen in alle rust, maar tevens ook in het hartje van de stad. Het project omvat 22 luxeappartementen. Hiervan zijn de woonkamer en het terras zon georiënteerd. De appartementen gelegen op het gelijkvloers hebben niet enkel een terras, maar ook een kleine stadstuin.
Alle appartementen hebben ruime leefruimtes: de bewoonbare oppervlaktes van onze appartementen variëren van 81 m² tot 165 m², je hebt keuze uit één, twee of drie slaapkamers! Onder het gebouw bevind zich een parkeergarage met keuze uit garageboxen of autostaanplaatsen met berging.
In onze energiezuinige appartementen maken we gebruik van geavanceerde technologieën die niet alleen het comfort van bewoners verbeteren, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst. Zo zijn alle appartementen standaard voorzien van geothermische warmtepompen die de natuurlijke warmte van de aarde benutten om de verwarmings- en koelsystemen van de appartementen te voeden. Er zijn ook individuele zonnepanelen en een ventilatiesysteem type D voorzien. Fiscaal betekent dit dat u de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing dient te betalen.U vind alle plannen en verdere informatie op onze website www.ruimwonen.be/villa-vesten

Neem contact op