Appartement te koop

259000€

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 11209266
Immoweb code : 11209266

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

FANTASTISCH NIEUWBOUW APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS

Ben je op zoek naar een instapklaar appartement met 2 slaapkamers op een strategische locatie in Lier? Lees hier dan zeker even verder!
Dit lichtrijk en gezellig appartement is gelegen in een rustige woonomgeving op een boogscheut van het centrum van Lier. Het station van Lier bevindt zich op wandelafstand, wat voor een heel goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer zorgt.

Indeling

Het ruim nieuwbouw appartement is gevestigd op de 2e verdieping van het project 'De Boomlaar'. Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd in een ruime en lichte woonkamer met grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. In de leefruimte bevindt zich de ingebouwde open keuken die is uitgerust met alle toestellen en plaats biedt voor een groot salon en eettafel. De woonkamer biedt directe toegang tot het ruime en zonnige terras waar u kunt genieten van uw ochtendkoffie of ontspannen na een lange dag.

De nachthal geeft toegang tot de twee ruime en lichte slaapkamers alsook een apart gastentoilet.

De badkamer is modern en elegant, met hoogwaardige afwerking en voorzien van een grote inloopdouche en lavabo in meubel. Aansluitend bevindt zich een extra bergruimte met ruimte voor was- en droogmachine.

Tot slot beschikt het appartement over een aparte fietsenstalling en lift.


Situering:

Gesitueerd in een bruisende omgeving en dicht tegen belangrijke invalswegen zoals de N10 en N14. Station van Lier en o

Neem contact op