Appartement te koop

239000€

1 slaapkamer 75 vierkante meters

Immoweb code : 11290681
Immoweb code : 11290681

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gerenoveerd benedenappartement in Lier met tuin en 1 slaapk

Dit prachtige appartement is gelegen in een benedenwoning met een tuin op het zuidwesten in een blokje van slechts 2 appartementen.

Het appartement beschikt over één slaapkamer en is onlangs gerenoveerd in 2023, waardoor het een moderne en frisse uitstraling heeft. Met een bewoonbare oppervlakte van 75.00 vierkante meter biedt dit appartement voldoende ruimte voor comfortabel wonen.

De perceeloppervlakte van 160 vierkante meter biedt ook een ruime tuin waar u kunt ontspannen en genieten van de zon. Het overdekte terras is al aangelegd én de bankirai ligt er ook al. De oriëntatie van de tuin op het zuidwesten zorgt ervoor dat u kunt profiteren van maximale zon.

Het appartement beschikt over één badkamer met douche, die ook is gerenoveerd en voorzien is van moderne voorzieningen. De EPC-waarde van 179 en het energielabel B geven aan dat dit appartement energiezuinig is.

De ligging van dit appartement is ook ideaal aan de ring en tegenover de Aldi. U heeft gemakkelijk toegang tot alle voorzieningen, zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer. Ook uw auto kunt u altijd makkelijk kwijt.

Kortom, dit appartement is ideaal voor wie op zoek is naar een comfortabel en energiezuinig appartement met een tuin in het prachtige Lier. Met een recente renovatie en moderne voorzieningen, biedt dit appartement alles wat u nodig heeft voor een aangenaam en ontspannen woongevoel.

Neem contact op