Appartement te koop

270000€

1 slaapkamer 69 vierkante meters

Immoweb code : 11342233
Immoweb code : 11342233

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
69 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Instapklaar karaktervol appartement met grote tuin

Ideale opportuniteit voor single of koppel zonder kinderen, op slechts 5 minuten wandelen van het station met fantastische buitenruimte, rustig gelegen in een residentiële buurt in een gebouw mét charme dat volledig gerenoveerd werd in 2020. Asbestvrij.

Kom binnen langs de gemeenschappelijke hal waarin de originele jaren 50-stijl bewaard bleef en betreed je eigen gelijkvloersappartement waar je verwelkomd wordt door een zee van licht langs voor én achterzijde.

Massieve wit geoliede parket loopt doorheen het volledige appartement, met uitzondering van de badkamer en de keuken die betegeld zijn.

In je privéhal verbergt een schuifwand de gasketel en elektriciteitskast en is er ruimte voor een wasmachine, droogkast en vestiaire. In de leefruimte met open keuken trekt de prachtige tuin alle aandacht: in 2022 legde een professionele ecologische tuinaannemer dit pareltje klimaatproof én onderhoudsvriendelijk aan. Er is plaats om te moestuinieren, een tuinhuis te zetten, of gewoon te genieten op je terras van de rust en het uitzicht.

Een zeer ruime slaapkamer, plus extra kamer - geschikt als bureau, logeerkamer, dressing of fitnessruimte - en badkamer + kelder met fietsberging vervolledigen dit compact appartement waar het aangenaam wonen is, in alle seizoenen.

Parkeren kan gratis in de straat met bewonerskaart, fietsenstalling in de kelder en de voortuin, of in je tuin, toegankelijk langs achteringang.

Kom kijken, na afspraak met de eigenaar en doe een bod.
Geen immo aub.

Neem contact op