Appartement te koop

185000€

2 slaapkamers 82 vierkante meters

Immoweb code : 11345637
Immoweb code : 11345637

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
82 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Appartement met 2 slaapkamers te Lier

Bent u geïnteresseerd in dit appartement? Aarzel niet en plan tijdig uw afspraak in via onze website of contacteer Christophe via [email protected].

In de nabijheid van winkels en scholen, kan u dit goed onderhouden appartementsgebouw terugvinden. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een kelderberging wat u voldoende opbergruimte geeft. Daarnaast is er een garagebox achteraan het gebouw dat verplicht bij aan te kopen is aan 25.000 euro.

Via de trap betreden we het appartement via de inkomhal, welke aansluiting geeft naar de woonkamer. Deze leefruimte krijgt dankzij de grote raampartijen veel licht binnen. Ditzorgt voor een aangenaam gevoel. Aansluitend is er doorgang naar de keuken en een eerste slaapkamer vooraan het appartement. Achteraan het appartement is er een tweede slaapkamer en een badkamer, welke via de inkomhal toegankelijk zijn.

Bent u geïnteresseerd in dit appartement? Aarzel niet en plan tijdig uw afspraak in via onze digitale agenda of contacteer Christophe via [email protected].

BIJZONDERHEDEN:

     
  • Garagebox ter waarde van 25.000 euro
  •  
  • Berging aanwezig
  •  
  • Nabij winkels en scholen

Neem contact op