Appartement te koop

274000€

3 slaapkamers 116 vierkante meters

Immoweb code : 11376332
Immoweb code : 11376332

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
116 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

3 slpkr appartement op top locatie te Lier

Prachtig appartement te koop in Lier, gelegen op de tweede verdieping. Dit ruim en goed onderhouden appartement uit 1985 biedt een comfortabele en moderne leefruimte. Bij binnenkomst leidt de nachthal naar een gezellige living, ideaal voor ontspanning en sociale activiteiten. De keuken is volledig uitgerust en voorzien van alle nodige apparatuur.

Het appartement beschikt over drie comfortabele slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin of extra kamers voor diverse doeleinden. De badkamer is goed ingericht, terwijl het aparte toilet zorgt voor extra gemak.

Een praktische berging biedt voldoende ruimte voor opslag en het organiseren van huishoudelijke benodigdheden.

Het EPC van klasse B getuigt van de energiezuinigheid van het appartement, wat resulteert in lagere energiekosten en een milieuvriendelijke levensstijl.

Bij dit appartement is een garagebox bij aan te kopen tegen een prijs van 25.000 euro. Hier is ook nog een extra berging voorzien.

Opmerkelijk is dat het appartement momenteel verhuurd is voor een bedrag van 1037,77 euro per maand, wat interessante mogelijkheden biedt voor investeerders. Of u nu op zoek bent naar een comfortabele eigen woonruimte of een slimme investeringskans, dit appartement in Lier biedt beide mogelijkheden. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op