Appartement te koop

* 325500€

2 slaapkamers 82 vierkante meters

Immoweb code : 11211989
Immoweb code : 11211989
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
82 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Opendeurdag zaterdag 11 mei - 35% verkocht

Kom je graag een kijkje nemen op de projectsite of had je graag meer informatie gewenst? Dan kan dat tijdens de opendeurdag op zaterdag 11 mei tussen 10u en 15u! Onze adviseurs heten je van harte welkom op de site van Øst. Zit je dus met vragen of ben je gewoon benieuwd, schrijf je in door contact op te nemen via urbanlink.be/ost of telefonisch op 09 324 01 23 en kom alles te weten!

Adres:
Dorp-Oost 99, 9080 Lochristi

Wanneer:
Zaterdag 11 mei– 10u tot 15u

*Aankoop met 6% BTW mogelijk, steeds onder voorwaarden. Contacteer ons voor meer informatie omtrent de overgangsmaatregel.

Ruwbouwwerken gestart!

In Lochristi ontluikt een aangename woonplek in een gezellig en autovrij park. Genesteld tussen weelderig groen bevindt zich Øst, een residentieel nieuwbouwproject die een herkenningspunt vormt in de kern van Lochristi. Ter hoogte van Dorp-Oost voorziet project Øst voor tientallen gezinnen, koppels of singles een leuke thuis. Centraal en dichtbij alles ligt project Øst op ideale ligging en slechts op enkele minuten wandel- en fietsafstand van winkels, natuur, sportvoorzieningen, kantoren, horecazaken en scholen. Het project voorziet 68 appartementen met één, twee of drie slaapkamers, telkens uitgerust met grote raampartijen en ruime terrassen. Bovendien zijn alle appartementen voorzien van een uiteenlopende mix aan hoogwaardige materialen en duurzame installaties, gericht op de toekomst. Overigens richt het project zich op duurzame elementen en hernieuwbare energie waarbij na

Neem contact op