Appartement te koop

* 249900€

1 slaapkamer 74 vierkante meters

Immoweb code : 11153742
Immoweb code : 11153742
*exclusief belastingen

Overzicht

1 slaapkamer
74 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Opendeurdag op zaterdag 4 mei

Kom je graag een kijkje nemen naar de werken op de projectsite of had je graag meer informatie gewenst? Dan kan dat tijdens de opendeurdag op zaterdag 4 mei tussen 10u en 14u! Onze adviseurs heten je van harte welkom op de site van Urbain. We raden je aan om in te schrijven via projecturbain.be of telefonisch via 09 324 01 23.

Adres:
Oude-Bruglaan 53, 9160 Lokeren

Tussen het groene Molsbroek en bruisende centrum van Lokeren plant UrbanLink het zaadje voor a new way of living. Wonen in Urbain, is wonen in en tussen werelden: de site combineert de natuurlijke rust met de energie van de stad en zorgt voor een andere manier van leven, met verbinding en community als hoogste goed. Welkom thuis! Stap de deur uit en baad meteen in sereen groen, want niet alleen woon je vlak bij het beschermde Molsbroek en de Durme, de ruime gemeenschappelijke tuin biedt dezelfde (gezonde) verademing. Wandel urenlang aan de rivier en in het natuurreservaat of laat je kinderen naar hartenlust spelen in de speelzone van de Urbain-site. Project Urbain bevat 18 woningen en twee meergezinswoningen, bestaande uit 28 appartementen.

Twee appartementsgebouwen sluiten aan op de woningen, die bovendien volledig uitkijken over het Molsbroek. Deze worden telkens opgebouwd uit vier bouwlagen, met woonunits die kunnen variëren tot vier slaapkamers.

Benieuwd naar het aanbod appartementen in Urbain? Meer informatie kan je vinden via www.projecturbain.be of bel onze adviseurs op 09 324 01 23

Neem contact op