Appartement te koop

795000€

2 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 11245425
Immoweb code : 11245425

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Wonen aan de skyline van Lokeren

Dit ruim (165 m²) en recent gerenoveerd appartement met zonneterras (25 m²) gelegen in het hart van Lokeren heeft een adembenemend uitzicht op de Bovendurme.

Dankzij de grote raampartijen in de leefruimtes en slaapkamers stroomt er natuurlijk licht door elk deel van dit prachtige interieur, wat zorgt voor een ongelooflijk gevoel van ruimte en openheid.

De woonkamer met salon en eetplaats geeft directe toegang tot het terras en gaat naadloos over in de keuken, die voorzien is van inbouwapparatuur, wijnfrigo en een royaal keukeneiland.

De nachthal leidt naar een ruime badkamer (met dubbele wastafel, bad en douche), een apart toilet en 2 grote slaapkamers. Beide slaapkamers zijn uitgerust met maatkasten en airco.

Voorts is er in het appartement een wasplaats en een handige kelderberging voorzien. De autostaanplaats is optioneel mee aan te kopen.

Een unieke kans voor wie op zoek is naar een luxueus, ruim en instapklaar appartement op een uiterst gunstige locatie in Lokeren, compleet met zonneterras!

EXTRA TROEVEN:
Geen inkijk
Prachtig uitzicht
Recent gerenoveerd met mooie materialen
Zonnewering
Kelderberging
Inpandige autostaanplaats (optioneel bij aan te kopen)
?

Neem contact op