Appartement te koop

289500€

2 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 11110280
Immoweb code : 11110280

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers

Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers
Omgeving:
Een rustige ligging en op 5 minuten afstand van het gezellige centrum van Lommel. U bent binnen 20 minuten in Valkenswaard, 30 minuten in Eindhoven of op 40 minuten in Hasselt. De woning situeert zich op minder dan 5 minuten van de Noord-Zuid verbinding, verder is Lommel een groene gemeente van waaruit verschillende mooie fiets- of wandeltochten vertrekken, daarnaast is er een veelzijdig markt- en winkelaanbod aanwezig.
Omschrijving:
Wanneer we het appartement betreden komen we allereerst in de inkomhal terecht waarin we het gastentoilet vinden. Wanneer we verder wandelen komen we in de gezellige woonkamer uit met aansluitend de eetkamer en keuken. De keuken is voorzien van alle comfort. Zo is er een afwasmachine, een koelkast, een combi-oven en een inductievuur aanwezig. Via de eetkamer betreedt je het terras doormiddel van een schuifraam. Aan de rechterkant vinden we 2 ruime slaapkamers die beide grenzen aan een doorloopbadkamer. De badkamer is ingericht met een inloopdouche, een toilet en een wastafel. Verder vinden we nog een deur in de leefruimte die toegang geeft tot de berging.
In de kelder is er een extra berging voorzien. Ideaal om de fiets of poetsmateriaal in weg te werken.
Een parkeerplaats kan bijgekocht worden voor 11.500 euro. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op