Appartement te koop

649000€

3 slaapkamers 326 vierkante meters

Immoweb code : 11279720
Immoweb code : 11279720

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
326 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Uitzonderlijk appartement met prachtig uitzicht!

+ Als u op onze eigen website (www.empresaconsult.be) naar dit appartement doorklikt, vindt u de volledige omschrijving! +

Het appartement met het mooiste uitzicht van de Maaskant?
Dat vinden we in residentie Kloosterbempden, waar de toekomstige bewoners kunnen genieten, op maar liefst 2 terrassen, van een magnifiek uitzicht op de Maas!

Via de private lift komen we rechtstreeks in de privé-inkomhal waar er een vestiaire, gastentoilet en de cv-ruimte voorzien werd.
De dubbele glazendeur komt uit in de ruime leefruimte (114m²) met zitgedeelte, de eetkamer en de ruime open keuken. Via de schuiframen is er hier toegang tot het terras.
De semi-professionele keuken is tot in de puntjes afgewerkt en biedt een zee aan werk- en opbergruimte. De toestellen zijn van Miele en het kookeiland is voorzien van een zitgelegenheid.
Achter de keuken is er een berging.
Het bureau is verscholen in een hoek van de leefruimte waardoor u rustig kunt werken, met een mooi uitzicht.

De eerste verdieping is bereikbaar via de lift of de interne trap. De centrale hal geeft hier toegang tot de wasruimte, het apart toilet en de slaapkamers.
De kleinste slaapkamer heeft een oppervlakte van ±13m². De tweede slaapkamer beschikt over een eigen douchekamer.
Wegens de ZO-oriëntatie ontwaakt u in de master bedroom door de ochtendzon en kan u op het terras heerlijk wakker worden. Deze slaapkamer heeft een dressing en een ruime badkamer.

In de kelder z

Neem contact op