Appartement te koop

255000€

1 slaapkamer

Immoweb code : 11331451
Immoweb code : 11331451

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
Verdieping : 0

Omschrijving

Nieuwbouw glv-app met 1 slk en ruim terras en tuin

Residentie Iris is een nieuwbouwproject gelegen tussen de Oude Baan en de Koningin Astridlaan (aan het ronde punt met de Bosmolenlaan, de Stationsstraat en de Koing Albertlaan).

Qua ligging kan de locatie tellen: Op enkele honderden meters rond het gebouw vind je verschillende grote handelszaken waaronder supermarkten, doe-het-zelf zaken… het stadscentrum en het Marktplein liggen op wandelafstand.

Residentie Iris betreft een kwalitatief hoogstaand, bijna energie-neutraal nieuwbouwproject en is geschikt voor zowel investeerders als eigenaars-bewoners. Het gebouw omvat 30 mooie appartementen verdeeld over 3 gebouwen en is gesitueerd in een binnengebied aan de Bosbeek. Ondergronds zijn er parkeerplaatsen en kelderbergingen voorzien. Bovengronds worden er bezoekersparkeerplaatsen aangelegd.

Er wordt sterk ingezet op duurzaamheid. Uw appartement is energiezuinig en akoestisch bijzonder goed geïsoleerd. Bovendien werd gekozen voor onderhoudsvriendelijke, duurzame materialen. Zo is elk appartement voorzien van een warmtepomp met vloerverwarming. Zo zal binnen enkele decennia uw appartement nog een hoge woonkwaliteit bieden. Elk appartement zal een E-waarde hebben lager of gelijk aan E30, hierdoor geniet een koper van 50% vrijstelling op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. Zolang de regel toepasbaar is kan een aankoop gebeuren aan 6% BTW.

Een gelijkvloers appartement heeft 2 of 3 slaapkamers en start met een oppervlakte van 86,6m2 tot 1...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op