Appartement te koop

204000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11362775
Immoweb code : 11362775

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers appartement Mechelen-aan-de-Maas 90m2

Dit gelijkvloers appartement ligt zeer centraal, op een steenworp van het centrum van Maasmechelen. Op 5 minuten afstand van de E314, 20 minuten van Maastricht en Genk, 30 minuten van Hasselt en Aken.
Alle nodige faciliteiten zoals supermarkten, openbaar vervoer, scholen en de openbare diensten zijn in de onmiddellijke omgeving.

Er is een gemeenschappelijke inkom met trappenhal en lift.
In de inkomhal van het appartement bevindt zich de toiletruimte met toilet en wasbak.
De open keuken is volledig uitgerust en staat in verbinding met de woonkamer via een glazen schuifdeur.
De woonkamer is licht en ruimtelijk, waardoor er voldoende plaats is voor een comfortabele zithoek en eethoek. Het grote schuifraam aan de straatkant zorgt voor veel natuurlijke lichtinval.
De badkamer beschikt over een inloopdouche en wastafelmeubel.
De slaapkamers hebben hoge, ingebouwde kleerkasten met schuifdeuren en dus veel opbergruimte. In de grootste slaapkamer is er ruim plaats voor een tweepersoonsbed. De kleinere slaapkamer is ideaal als kinderkamer of als hobbyruimte. Via het schuifraam betreed je het privéterras en heb je toegang tot de gemeenschappelijke tuin.
In de bergruimte staat een gasketel en is er aansluiting voor de wasmachine en droogkast. De keuken, woonkamer en slaapkamers zijn voorzien van elektrische rolluiken.
In de ondergrondse garage die via een automatische poort toegankelijk is, is er een ruime autostaanplaats en een afsluitbare berging.

Neem contact op