Appartement te koop

299000€

3 slaapkamers 97 vierkante meters

Immoweb code : 11152381
Immoweb code : 11152381

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
97 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Luxueus gelijkvloers appartement met 3 slp en terras

Dit luxueus appartement (BJ 1996) maakt deel uit van een moderne en kleinschalige blok en heeft wel liefst 3 ruime slaapkamers ter beschikking! Via een hyper beveiligde inkomdeur treedt men binnen in dit gelijkvloers appartement. Een lichtrijke living (30m²) geeft uit op een gezellig zuid-gericht terras voorzien van een groot schuifraam met vliegenraam. De keuken werd recent nog helemaal vernieuwd met een stevig marmeren aanrecht en nieuwe toestellen: 5-pits inductie vuur, koelkast, diepvriezer, combi-oven, afwasmachine en dampkap – allemaal van het hoogwaardig merk Miele! Aansluitend is er een berging met individuele HR+ gasketel.
Voorts zijn er dus 3 slaapkamers van respectievelijk 14m², 10m² en 9m² waarvan de grootste voorzien is van een airco. De badkamer omvat 1 lavabo, handdoekenrek en douchecabine. Apart toilet met lavabo.
Overal rolluiken bediend met Somfy. Vliegenramen aanwezig. Tegels over het gehele appartement – zeer makkelijk in onderhoud!
Er is tevens een grote garagebox met berging en sectionale poort apart te koop. Deze is te bereiken via de straat achteraan en voorzien van een afstandsbediening.
Gelegen in een rustige enkelrichting straat, op wandelafstand van centrum Diegem, openbaar vervoer en winkels.
Algemene kosten: €173 (app) + €37,8 (garagebox + berging). Geen aankomende kosten volgens de AV.
Momenteel verhuurd tegen €995 + €205 (kosten) per maand.
Afspraak via [email protected] of via 0467 02 21 01

Neem contact op