Appartement te koop

215000€

1 slaapkamer 45 vierkante meters

Immoweb code : 11323943
Immoweb code : 11323943

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
45 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/01/2023
Verdieping : 5

Omschrijving

Penthouse met panoramisch uitzicht op het centrum van Mal...

Geniet van het adembenemende uitzicht over het centrum van Maldegem vanuit dit prachtige dakappartement. Met hoogstwaarschijnlijk het grootste terras in de hele gemeente (134 m2), biedt deze woonst een unieke leefomgeving. Volledig gerenoveerd en direct instapklaar, dit knusse appartement is een oase van rust en comfort. Met rustgevende kleuren, duurzame verduisterende gordijnen en stijlvolle armaturen, is het enige wat u hoeft te doen uw eigen meubels neer te zetten en in te trekken.INDELING:Een praktische berging, een inkomhal met vestiaire, een badkamer met douche, een gezellige leefruimte met open keuken, een apart toilet en een slaapkamer. samen vormt het de perfecte indeling voor comfortabel wonen. En alsof dat nog niet genoeg is, is er dat gigantische terras van 134 m2, ideaal voor ontspanning en entertainment.TROEVEN:

Toekomstige plannen: Binnenkort zullen de terrassen volledig gerenoveerd worden, waardoor uw buitenruimte nog aantrekkelijker wordt. De kosten hiervan werden reeds vereffend!
Voor extra gemak is er een lift aanwezig in het gebouw.
Voor diegenen die behoefte hebben aan extra parkeergelegenheid, is er de mogelijkheid om een garage te huren tegen een kleine meerprijs van slechts 30 euro per maand.
Dit appartement is volledig instapklaar
De perfecte investering, op heden is het appartement verhuurd aan gunstige voorwaarden
Elektriciteit conform
Uitzonderlijk terras met panoramisch uitzicht
Praktische berging op de verdi...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op