Appartement te koop

2 slaapkamers 91 vierkante meters

Immoweb code : 11208888
Immoweb code : 11208888

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
91 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1
Virtueel bezoek

Omschrijving

OPTIE - Vos Agences Condrogest Marche - Vastgoed in de Arde…

OPTIE - Vos Agences presenteert dit nieuwe appartementencomplex in Marche-en-Famenne, gelegen in een prachtige omgeving. LES VERTS PLATEAUX biedt het juiste evenwicht tussen de nabijheid van de stad en de winkels, een gemakkelijke toegang en een groene omgeving. Alle voordelen van deze gewilde locatie, op slechts 2,5 km van het centrum van Marche, met winkels en diensten (ziekenhuis op 5 km, NMBS treinstation op 2 km, bushalte op 500 m) en gemakkelijke toegang tot de grote wegen (N4 op 1 km).

Résidence LES VERTS PLATEAUX is een prachtig complex van 2 moderne gebouwen, bestaande uit 14 appartementen met ononderbroken uitzicht over een prachtige landelijke omgeving.

Appartement A21, gelegen op de tweede verdieping en 91m² groot, is als volgt ingedeeld: Hal, woonkamer met open ingerichte keuken, twee slaapkamers, doucheruimte, toilet, bijkeuken, terras van 10m².

Het appartement heeft uitstekende energieprestaties (Label A of B), uitstekende akoestische isolatie en is uitgerust met individuele gasverwarming. Het is beschikbaar voor onmiddellijke bewoning.

Flat A21 wordt verkocht met kelder A5 en parkeerplaats P1 (niet inbegrepen in de prijs).

De prijs is inclusief een afwerkingspakket (verlichtingsarmaturen - gordijnrails - grondverf) en een afwerkingsupgrade (keuken, badkamer en vloerbedekking).

Project geselecteerd en bekroond met het ELITIS REAL ESTATE label

Neem contact op