Appartement te koop

2 slaapkamers 94 vierkante meters

Immoweb code : 10947309
Immoweb code : 10947309

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
94 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Appartement met 2 slpk en mog. tot garagebox

Op te frissen appartement op de 1e verdieping met 2 slpks en mog. tot dubbele garagebox.
Ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet. De leefruimte baadt in het licht met zijn grote raampartij en inpandig terrasje met zicht op de Dijle. Een open keuken met aangrenzende berging zorgen voor ruimte en comfort. De 2 slaapkamers aan de achterzijde van het gebouw hebben elk toegang tot het terras met een groen uitzicht.
Hoewel de badkamer momenteel is aangepast voor personen op leeftijd, biedt een renovatie de mogelijkheid om deze om te toveren tot een ontspannende oase, compleet met een extra toilet
De indrukwekkende EPC-score van 128 Kwh/m²j en de individuele condenserende gaswandketel uit 2021 zorgen voor een energiezuinige en comfortabele leefomgeving. Het feit dat een dubbele ondergrondse garagebox en berging aanwezig zijn, neemt alle parkeer- en opslagzorgen weg. Voor € 54.000 krijg je niet alleen een garage, maar ook gemoedsrust.
De ligging is een droom voor wie van wandelen houdt, met het centrum, station Nekkerspoel en de fietsostrade op een steenworp afstand. Of je nu van plan bent hier zelf te wonen of te investeren, deze plek heeft alles in huis voor succes. Het is tijd om de mogelijkheden te ontdekken en deze plek de upgrade te geven die het verdient!

Neem contact op