Appartement te koop

287700€

1 slaapkamer 63 vierkante meters

Immoweb code : 11182808
Immoweb code : 11182808

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
63 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Ben je op zoek naar een gezellig appartement in het bruisende Mechelen? Dan is dit volledig en luxueus gerenoveerde appartement exact wat je zoekt. Centraal gelegen in Mechelen vlakbij winkels, restaurants, het station,... biedt dit appartement tal van mogelijkheden en is het dé ideale uitvalsbasis.  Perfect appartement als investering nu en voor later! 

Het appartement omvat: inkomhal met ingebouwde kasten, gastentoilet, living met uitzonderlijke grote, mooie open keuken met kookeiland en terras, grote slaapkamer met ingemaakte kasten, badkamer met douche, dubbele lavabo en toilet, ruime berging. Er is nog een terrasje aan de slaapkamer met bergkast. De keuken is volledig ingericht met o.a. ingebouwde oven(s), koelkast en vaatwasmachine. Alle tellers voor nutsvoorzieningen zijn individueel. Er is ook reeds airco voorzien in het appartement. Er is een kelderberging aanwezig.

Volledig gerenoveerd instapklaar modern appartement. Fantastisch gelegen voor wie centraal wil wonen en alles bij de hand wil hebben. Door de centrale ligging kan je optimaal genieten van alles wat Mechelen te bieden heeft. 
Gelegen vlakbij het treinstation, oprit van de autosnelweg, centrum, winkels en restaurants,...
Het appartement heeft dubbele beglazing, centrale verwarming en heeft 2 terrassen en een kelderberging. Er is een lift.

Een zeer modern, gezellig appartement met alle comfort en luxueuze keuken. Beschikbaar bij akte.

Plan je afspraak via de website www.immoSiR.be (pandfiche), onder de k

Neem contact op