Appartement te koop

235000€

3 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 11241919
Immoweb code : 11241919

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
175 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Ontdek dit charmante duplex appt in een kleinschalig complex van maar 2 units in totaal. Er zijn geen gemeenschappelijke kosten. Met een totale bewoonbare opp van maar liefst 175m² biedt het momenteel veel grote en lichtrijke ruimtes. Nu zijn er twee ruime slaapkamers, maar het grote potentieel zit in de zolderverdieping. Deze biedt met 50m² de mogelijkheid om nog eens twee extra kamers te creëren of om een aparte studio te maken. Het appartement beschikt over zonnepanelen. Ervaar het comfort en de mogelijkheden die dit appartement te bieden heeft!

Terras:
Er is een heerlijk zonnig terras, bereikbaar vanuit zowel een slaapkamer als de badkamer.

Indeling:
Gelijkvloers: Inkomhal2de verdieping: Private inkomhal - ruime leefruimte - keuken - 2 ruime slaapkamers - badkamer met ligbad en toilet - berging - aparte wasplaats - terras

3de verdieping: Zolderruimte met aansluiting kitchenette en toilet



Ligging:

Geniet van de gezellige sfeer en de praktische ligging, dicht bij het centrum van Mechelen en de R6. Bovendien bevinden het AZ Sint-Maarten ziekenhuis en Tivolipark zich in de nabije omgeving. Een staanplaats vooraan is inbegrepen in de vraagprijs, waardoor het plaatje compleet is.
MEER INFO: WWW.ERAVIJFHOEK.BE

Neem contact op