Appartement te koop

283000€

3 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 11325531
Immoweb code : 11325531

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

App. met 3 slpks, 2 terrassen en garage (+€ 28.000)

Ontdek dit goed onderhouden hoekappartement, ideaal gelegen voor een bruisende levensstijl. Met zijn heldere leefruimte van +/- 30m², voorzien van parket, biedt dit appartement een perfecte omgeving voor comfortabel wonen. Geniet van 3 lichtrijke slaapkamers, een goed uitgeruste keuken met moderne apparatuur zoals een keramische kookplaat, combi-oven, dampkap, koelkast met diepvriezer en vaatwasser. De recent gerenoveerde badkamer omvat een inloopdouche en 2 wastafels, terwijl er ook een apart toilet aanwezig is.

Ontspan en geniet van de zon op niet één, maar 2 terrassen: het zuidelijk georiënteerd terras van bestaat uit 16,9m² en het westelijk terras bestaat uit 18,8m².
De ramen zijn recentelijk vervangen in april 2024.

Dit hoekappartement wordt verkocht met een handige berging voor extra opslagruimte, samen met een handige garagebox ??. Voor de garagebox geldt een toeslag van €28.000 bovenop de vraagprijs.

Gelegen in de nabijheid van winkels, openbaar vervoer en belangrijke toegangswegen, biedt deze locatie het beste van beide werelden - rust en bereikbaarheid.

Mis deze unieke kans niet om te wonen in een goed gelegen hoekappartement of investeer in een aantrekkelijk huurappartement.

Neem contact op