Appartement te koop

268700€

2 slaapkamers 77 vierkante meters

Immoweb code : 11327984
Immoweb code : 11327984

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
77 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gerenoveerd appartement op toplocatie!

Ontdek dit prachtig gerenoveerde appartement op een toplocatie!
Gelegen op de eerste verdieping, op een steenworp afstand van de vaart, het station en het bruisende stadscentrum, biedt dit instapklare appartement het ultieme gemak en comfort voor jouw nieuwe levensstijl.
Bij binnenkomst word je verwelkomd door een charmante inkomhal met voldoende ruimte voor het stallen van je fiets. Het gelijkvloers biedt een privatieve, veelzijdige ruimte die kan worden omgetoverd tot een kantoor of een enorme berging, samen met een extra kleine berging onder de trap - perfect voor al je opslagbehoeften.
Het hart van het appartement is de ruime, lichtrijke leefruimte met een open keuken die volledig is uitgerust met een oven, vaatwas, dampkap, frigo, diepvries, keramische kookplaat en een eiland waar je gezellig kunt ontbijten. De eetplaats en het salon vloeien naadloos samen, waardoor een uitnodigende ambiance ontstaat voor ontspanning en entertainment.
De grote slaapkamer is voorzien van een ingebouwde kastinrichting, terwijl een extra kamer uitkomt op het terras, waar je kunt genieten van de buitenlucht. Hier vind je ook twee bergingen met een wasplaats, wat extra gemak toevoegt.
De badkamer is compleet met een douche, toilet en lavabomeubel, allemaal in een stijlvolle en moderne afwerking. Het gebouw zelf straalt karakter uit met slechts vier wooneenheden, waardoor een gezellige en intieme sfeer ontstaat.
Bovendien bestaat de mogelijkheid om een parkeerplaats te hur

Neem contact op