Appartement te koop

249000€

2 slaapkamers 80 vierkante meters

Immoweb code : 11328913
Immoweb code : 11328913

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers en staanplaats

Mooi gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers, terras en autostaanplaats(en).
Het appartement is gelegen aan de Oscar Van Kesbeeckstraat te Mechelen. Deze centrale locatie maakt dat winkels en scholen te voet of met de fiets bereikbaar zijn. Verder is het centrum van Mechelen slechts enkele minuten van het appartement en is de verbinding met de E19 Antwerpen/Brussel uitstekend.
U betreedt het gebouw via de gemeenschappelijke inkomhal met toegang tot de lift. Op de derde verdieping bevindt zich het appartement. Via de inkomhal komt u het appartement binnen en werd voorzien van erg veel praktische opbergruimte alsook de wasplaats. Aan uw rechterzijde treft u een ruime, volledig geïnstallerde keuken aan. Naast de keuken vindt u een lichtrijke, ruime woonkamer. Verder beschikt de woonst over 2 mooie slaapkamers, waarvan één toegang biedt tot het aangename achterliggende terras met west oriëntatie. Deze slaapkamer geniet ook van elektrische rolluiken. Een apart toilet is eveneens aanwezig. De mooie badkamer is uitgerust met douche in ligbad en lavabo. In de kelderverdieping situeert er zich een extra bergruimte.
Bij het appartement hoort een staanplaats, én is er de mogelijkheid om nog een extra staanplaats aan te kopen.
Kortom, een leuk en instapklaar appartement op gunstige locatie in Mechelen. Kom snel een kijkje nemen! Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op