Appartement te koop

220000€

1 slaapkamer 74 vierkante meters

Immoweb code : 11371478
Immoweb code : 11371478

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
74 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Appartement met 1 slaapkamer op centrale locatie

Op te frissen éénslaapkamer appartement op centrale locatie in Mechelen.

De woning is gelegen op de Leuvensesteenweg te Mechelen, een centralelocatie met een vlotte verbinding naar de E19, op fietsafstand van Planckendael en centrum Mechelen. Openbaar vervoer, kinderopvang, winkels, scholen en het station van Muizen zijn in de nabije omgeving aanwezig.

U betreedt het gebouw via de inkomhal op het gelijkvloers, waarlangs u de trap kan nemen tot de tweede verdieping. Het appartement zelf beschikt eveneens over een inkomhal. Vervolgens komt u terecht in de ruime en lichtrijke woonkamer met open keuken. De keuken is geïnstalleerd en heeft een mooi zicht op het terras. Verder biedt de woonst plaats voor een ruime slaapkamer aan devoorkant en een badkamer. De badkamer is uitgerust met ligbad, toilet en aansluiting voor wasmachine. Het appartement wordt compleet gemaakt door het achterliggende zuid gericht terras en extra kelderberging.

Kortom, perfect als eerste woonst of als investering.

EPC: 232 kWh/m²
Geg. opp zijn indicatief Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op