Appartement te koop

319000€

2 slaapkamers 76 vierkante meters

Immoweb code : 11377458
Immoweb code : 11377458

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
76 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Volledig vernieuwd appartement in centrum Mechelen

Energiezuinig en kwalitatief vernieuwbouwproject op A-locatie te Mechelen.

Midden in het bruisende centrum van Mechelen staat dit gerenoveerd appartement te koop. De Graaf van Egmontstraat geniet van een fantastische ligging met onder meer de Kruidtuin, het station en een rijk aanbod aan cafés, restaurants en winkels.

Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een kleinschalig gebouw. Residentie Egmont is een vernieuwbouwproject in het centrum van Mechelen. Met oog op een hoogwaardige totaalrenovatie uitgevoerd conform de wetgeving is men aan de slag gegaan. Het dak werd volledig vernieuwd en geïsoleerd, de ramen werden vervangen door aluminium exemplaren en ook de houten tussenvloeren ondergingen een grondigevernieuwing. De units zelf worden afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen zoals parketvloer en kennen een strakke en moderne uitstraling.

Troeven

- Kwalitatief vernieuwbouwproject
- Centrum Mechelen
- Energiezuinig (EPB-normen volgens bouwvergunning)

Ben jij geïnteresseerd in dit appartement te koop in Mechelen, ben je op zoek naar ander vastgoed of wens je de waarde van jouw eigendom te kennen? Dan ben je bij BOLT immo aan het juiste adres! Wij helpen jou graag verder.
Weet dat wij u met plezier helpen voor een vrijblijvende (EN GRATIS!) SCHATTING, mét tips en advies. U kan ons contacteren op het nummer 03 568 68 06 of langskomen in onze kantoren te Wilrijk of Antwerpen.

Neem contact op