Appartement te koop

189000€

1 slaapkamer 72 vierkante meters

Immoweb code : 11079556
Immoweb code : 11079556

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
72 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gezellig gelijkvloers appartement met terras en carport in h

Gezellig gelijkvloers appartement met terras en carport in hartje Meerhout.

Welkom in dit gelijkvloers appartement, een ideale keuze voor wie zoekt naar een combinatie van gezelligheid, comfort en praktische inrichting.

Met één comfortabele slaapkamer voorzien van airconditioning, bent u zeker van een koel toevluchtsoord tijdens de warme zomerdagen. De leefruimte vloeit naadloos over in de praktische keuken, terwijl de badkamer en aparte berging zorgen voor optimale ruimtebenutting.

Het grote privéterras biedt een heerlijke buitenruimte om te ontspannen, en het bijhorende tuinhuisje biedt extra opbergruimte. De carport, bereikbaar via de achterliggende straat, voegt nog een extra laag van gemak toe. Het appartement, gebouwd in 1970 en gerenoveerd in 2006, straalt karakter uit. Bovendien zijn er geen maandelijkse kosten voor een syndicus, wat zorgt voor een financieel aantrekkelijke situatie.

Gelegen op wandelafstand van het centrum van Meerhout, bevindt u zich in de nabijheid van winkels, lokale horeca en andere faciliteiten. Voeg daarbij de mogelijkheid tot aankoop aan slechts 1% registratierechten bij ingrijpende energetische renovaties, en deze woning representeert een uitstekende kans voor elke slimme koper of investeerder.

Plan vandaag nog uw bezoek en ervaar de charme en het gemak van dit unieke appartement zelf.

* Dit pand is onderworpen aan de renovatie-verplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behou

Neem contact op