Appartement te koop

1 slaapkamer 60 vierkante meters

Immoweb code : 11041454
Immoweb code : 11041454

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
60 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Instapklaar 1 SLK-appt. met terras en autostaanplaats

- VERKOCHT -

Bent u op zoek naar een goed gelegen instapklaar appartement, nabij het centrum, invalswegen, vele winkels, recreatie en een goede bereikbaarheid tot het station? Dan hebben wij misschien wel wat u zoekt. Op de 2de verdieping van Residentie 'KOEKOEK II' bieden wij dit lichtrijke appartement van 60m² aan.

Kortom, een ideale ligging voor wie op wandelafstand van het centrum wilt wonen of op zoek is naar een mooie investering met TOP netto rendement!

Via de lift of de trap bereik je vlot het appartement. Indeling: leefruimte met overdekt terras, open geïnstalleerde keuken, apart toilet, 1 slaapkamer en een badkamer met bad/douche en lavabo.

Uw auto kunt u niet alleen kwijt op de parking aan de Kerk. Er is tevens een autostaanplaats beschikbaar binnen de residentie (inbegrepen in de prijs!)

Extra troeven: goed EPC, centrale verwarming op gas, ramen met dubbele beglazing, conforme elektrische installatie en een gemeenschappelijke fietsenstalling op het domein.

Een TOP appt. aan een interessante prijs! Voor alle info en het maken van een afspraak bel 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Neem contact op