Appartement te koop

175000€

1 slaapkamer 54 vierkante meters

Immoweb code : 11090264
Immoweb code : 11090264

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
54 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Appartement met terras (12m²) te Merksem

Appartement met terras (12m²) te Merksem

Ligging:
In een recent opgewaardeerde en heraangelegde wijk in Merksem, aan de Heirmanstraat, staat dit appartement te koop. Tegenover het appartement is een groen pleintje gelegen. Verder zijn alle mogelijkheden voor openbaar vervoer, winkels en horecagelegenheden op wandelafstand gelegen.

Indeling:
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een gebouw met 6 appartementen. Er is geen lift, en dus ook geen gemeenschappelijke kosten! Parkeren met de wagen kan je in de garage, dewelke mogelijk bij aangekocht kan worden. Jouw fiets kan je veilig opbergen in de gemeenschappelijke fietsenstalling.

Vooraan bevindt zich de leefruimte met een open geïnstalleerde keuken. De slaapkamer is achteraan gelegen en heeft een rechtstreekse toegang naar het terras van zo'n 12m². Verder is er nog de badkamer en een apart toilet.

Bijzonderheden:
- gerenoveerd in 2023
- verhuurd voor 850 euro/maand
- geen gemeenschappelijke kosten
- conforme elektriciteit
- bewoonbare oppervlakte 54m² cfr. EPC

Weet dat wij u met plezier helpen voor een vrijblijvende (EN GRATIS!) SCHATTING, mét tips en advies. U kan ons contacteren op het nummer 03 568 68 06 of langskomen in onze kantoren te Wilrijk of Antwerpen.

Neem contact op