Appartement te koop

205000€

1 slaapkamer 62 vierkante meters

Immoweb code : 11290825
Immoweb code : 11290825

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
62 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Gerenoveerd appartement met veranda en koer

Droom jij ook van te wonen in je eigen appartement? Bekijk dan alvast dit recent gerenoveerde gelijkvloers appartement met een gezellig te maken buitenruimte. Het biedt alle comfort en moderne voorzieningen die je nodig hebt voor een aangename en lichte woonsfeer.

De inkomhal leidt u naar de charmante lichte woonkamer met directe toegang tot de moderne open keuken, die volledig is uitgerust met moderne apparatuur. De keuken biedt tevens voldoende werkbladruimte en opbergruimte. Aan de achterzijde van het appartement vind je de slaapkamer met als extra troef de ingebouwde kasten. De badkamer is voorzien van een douche, lavabo en een toilet. Hier zijn ook ingebouwde kasten beschikbaar. Bovendien is er aansluiting voor een wasmachineen droogkast. Een opvallende eigenschap van dit appartement is de aanwezigheid van een veranda en de extra gezellig te maken koer. Het appartement beschikt ook over een privatieve kelder. Deze biedt extra opslagruimte voor spullen die je niet dagelijks nodig hebt. Een eigentijds appartement met alle troeven voor comfortabel wonen. Elektriciteit attest conform tot 31/01/2047. Ontdek jouw nieuwe thuis en bel 03.259.04.04

Wens je jouw huis, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom te verkopen? Op zoek naar een vastgoedmakelaar voor de verhuur of het beheer van jouw eigendom(men)?
Abricasa staat voor een persoonlijke én actieve vastgoedbegeleiding van A tot Z! Leer ons kennen!

Neem contact op