Appartement te koop

269000€

1 slaapkamer 77 vierkante meters

Immoweb code : 11316199
Immoweb code : 11316199

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
77 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Prachtig 1 -Slaapkamer Appartement in Merksem: Luxe en Comfo

Dit prachtige 1-slaapkamer appartement biedt een fijn en luxe woonervaring in een kleine residentie van slechts 5 units, gelegen in een aangename buurt in Merksem op de rand van Schoten.

Betreed een wereld van luxe in deze instapklare appartementen, elk met een prachtig zonnig terras. Recentelijk gerenoveerd en tot in de puntjes afgewerkt, bieden deze woningen een verfijnde leefomgeving.

De ruime leefruimte verwelkomt u via een prachtige inkomhal, gekenmerkt door een fraaie visgraat parketvloer en overvloedige natuurlijke lichtinval.

De open, moderne Deense designkeuken is uitgerust met hoogwaardige Bosch-toestellen, waaronder een kookplaat, oven, microgolfoven, dampkap, vaatwasser en koelkast.

Geniet van pure luxe in de badkamer met een ruime inloopdouche en een meubel, inclusief extra berging voor een wasmachine, droogkast en meer.

De royale master bedroom, eveneens voorzien van een visgraat parketvloer, biedt directe toegang tot een heerlijk terras en een overdekt balkon, waardoor binnen- en buitenleven naadloos samenkomen.

Dompel uzelf onder in de weelde van dit appartement, waar comfort en stijl hand in hand gaan voor een buitengewone woonsfeer.

Neem contact op