Appartement te koop

209000€

2 slaapkamers 84 vierkante meters

Immoweb code : 11323826
Immoweb code : 11323826

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
84 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Instapklaar appartement (84 m²) met 2 slaapkamers en terras

Instapklaar appartement (84 m²) met 2 slaapkamers en terras (5 m²) in Merksem.

Het pand is gelegen op een boogscheut van de Bredabaan. Dankzij de gunstige ligging geniet je hier van een vlotte verbinding met bus, tram, velo en auto. Ook station-Luchtbal bevindt zich op wandelafstand, wat het een uitstekende locatie maakt voor wie pendelt met het openbaar vervoer.

Het appartement bevindt zich op de vijfde verdieping van een verzorgd gebouw van 6 hoog, waarvan het dak in 2018 geïsoleerd is conform de huidige normen. De vaste kosten bedragen €412/kwartaal en omvatten water, lift, onderhoud van de gemeenschappelijke delen, syndicus en blokpolis. De verwarming is individueel op gas. In 2002 zijn in het appartement de keuken, badkamer, vloeren en radiatoren vernieuwd.

Je komt binnen in de hal met ingemaakte vestiairekast. Aan de voorzijde situeert zich de woonkamer (33 m²) met aangrenzend de aparte keuken (6 m²) met basisuitrusting. Via een schuifdeur heb je toegang tot het oost-georiënteerde terras (5 m²). Centraal in het appartement treffen we de badkamer (5 m²) met ligbad/douche en lavabomeubel. De wc is apart. De 2 slaapkamers zijn 7 m² en 15 m² groot en bevinden zich aan de achterzijde.

Tot slot staat er nog een privatieve kelderberging ter beschikking. Bruikbare vloeropp. 84 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Neem contact op