Appartement te koop

219000€

2 slaapkamers 83 vierkante meters

Immoweb code : 11323884
Immoweb code : 11323884

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
83 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Instapklaar appartement (83 m²) met 2 slaapkamers en zuid-we

Instapklaar appartement (83 m²) met 2 slaapkamers en zuid-west-georiënteerd terras (5 m²) in Merksem.

Het pand behaalt een uitstekende mobiliteitsscore dankzij de gunstige ligging in een zijstraat van de Bredabaan, waar je over een ruime keuze aan bussen en trams beschikt. Ook aan velo-stations is er geen gebrek in de nabije omgeving en met de wagen bereik je de snelweg en verbindingswegen in slechts enkele minuten.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw van 2 hoog. De vaste kosten bedragen €50/maand en zijn inclusief koud water, blokpolis en minuterie. In 2016 zijn de vloeren, keuken en badkamer vernieuwd en verder is de elektriciteit conform. De woonkamer heeft een mooie oppervlakte van 28 m² en geeft vooraan uit op een eerste slaapkamer (9 m²). Achteraan bevindt zich de keuken (14 m²), die uitgerust is met alle hedendaags comfort en die toegang biedt tot het zuid-west-georiënteerd terras (5 m²). Ook de tweede slaapkamer (17 m²) is gelegen aan de achterzijde. De badkamer (4 m²) is voorzien van een douche en lavabo en biedt eveneens ruimte om een wasmachine te plaatsen. De wc is apart.

Tot slot staan er 2 kelderbergingen ter beschikking en heb je de mogelijkheid om een parkeerplaats vlakbij te huren. Bewoonbare opp. 83 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Neem contact op