Appartement te koop

170000€

1 slaapkamer 92 vierkante meters

Immoweb code : 11332340
Immoweb code : 11332340

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Appartement met 1 slaapkamer en terras op zeer centrale loca

Appartement met 1 slaapkamer en terras op zeer centrale locatie!

Ligging: Dit op te frissen appartement is zeer centraal en gunstig gelegen. Verschillende scholen, winkels, horeca en het openbaar vervoer in de nabije omgeving. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: Aan de gekende Bredabaan in Merksem vinden we dit appartement op de derde verdieping. Bij binnenkomst van dit appartement in de leefruimte valt je onmiddellijk de vele lichtinval op. De leefruimte is voldoende ruim en geniet van extra ruimte voor een eetkamer. Verder is er de aparte keuken. Het terras is zowel bereikbaar via de keuken als via de leefruimte. Achteraan is er nog een badkamer met ligbad, lavabo en toilet en een ruime slaapkamer. Tot slot beschikt het appartement nog over een individuele kelderberging.

Bijzonderheden

- Toplocatie!
- Dubbele beglazing
- Verwarming met gaskachels

Oppervlakte 92m² cfr. EPC

P-score (perceelscore)
A
G-score (gebouwscore)
A

Bent u op zoek naar een huis, investering of ander vastgoed te koop in Merksem? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op