Appartement te koop

235000€

2 slaapkamers 141 vierkante meters

Immoweb code : 11332549
Immoweb code : 11332549

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
141 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Ruim appartement met 2 (mog. 3) slaapkamers, terras en autos

Ruim appartement met 2 (mog. 3) slaapkamers, terras en autostaanplaats!

Ligging: Zeer gunstig gelegen. Scholen, winkels, horeca, Kinepolis en het openbaar vervoer in de nabije omgeving. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: Aan de Laarsebaan, op de hoek met de Lambrechtshoekenlaan, vinden we dit op te frissen appartement op de tweede verdieping. We betreden dit appartement via de royale inkomhal, voorzien van ingemaakte kasten. Deze inkomhal biedt toegang tot alle andere ruimte. Zo komen we in de leef- en eetruimte vooraan dat geniet van veel natuurlijk lichtinval door de vele raampartijen. Naast de leefruimte vindt u de aparte keuken. Deze is geïnstalleerd met een vaatwasser, oven, dampkap en een keramische kookplaat. Via de keuken krijgt u toegang tot het gezellige terras. Verder vinden we 2 volwaardige slaapkamers. 1 slaapkamer is toegankelijk via een tussenkamer. Deze kamer kan gebruik worden als dressing, bureau of 3de slaapkamer. De badkamer is voorzien van een bad/douche combinatie en lavabomeubel. Overigens nog een ruim apart toilet met aansluiting voor was en droog. Tot slot een ondergrondse autostaanplaats.

- Staanplaats aan te kopen voor €25.000
- Kelderberging

Opp cfr. EPC

P-score: B
G-score: B Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op