Appartement te koop

* 175000€

2 slaapkamers 88 vierkante meters

Immoweb code : 11379141
Immoweb code : 11379141
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
88 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Appartement met 2 slaapkamers op zeer centrale locatie!

Appartement met 2 slaapkamers op zeer centrale locatie!

Ligging: Dit op te frissen appartement is zeer centraal en gunstig gelegen. Verschillende scholen, winkels, horeca en het openbaar vervoer in de nabije omgeving. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: Aan de gekende Bredabaan in Merksem vinden we dit appartement op de eerste verdieping. We betreden het appartement via de inkomhal. Vooraan vinden we de lichtrijke leef- en eetruimte. Aansluitend de aparte keuken die aan vervanging toe is. De keuken is momenteel geïnstalleerd met een oven, gasvuur en dampkap. Achteraan vinden we de 2 slaapkamers alsook de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en lavabomeubel. Verder is het appartement nog voorzien van een ruime aparte wasplaats.

Bijzonderheden

- Beschikbaar vanaf eind 2025!
- Toplocatie!
- Gunstig EPC
- Elektrische keuring conform

Oppervlakte 88m² cfr. EPC

P-score (perceelscore)
B
G-score (gebouwscore)
B

Bent u op zoek naar een huis, investering of ander vastgoed te koop in Merksem? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op