Appartement te koop

525000€

3 slaapkamers 117 vierkante meters

Immoweb code : 11314518
Immoweb code : 11314518

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
117 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2
Virtueel bezoek

Omschrijving

appartement

Welkom in deze luxueuze oase aan de kust! Dit ruime appartement van 117m² biedt een spectaculair frontaal zeezicht en is voorzien van drie comfortabele slaapkamers en twee stijlvolle badkamers.

De woonkamer, naadloos geïntegreerd met een moderne open keuken, vormt het hart van dit appartement en biedt een uitnodigende ruimte om te ontspannen en te entertainen. Met grote ramen die uitkijken op de azuurblauwe horizon, wordt elke dag een schilderachtige ervaring.

Dit appartement heeft onlangs een volledige renovatie ondergaan, waarbij elk detail met zorg is afgewerkt en hoogwaardige materialen zijn gebruikt. De gevel is ook gerenoveerd, waardoor het gebouw een frisse en eigentijdse uitstraling heeft gekregen.

Gelegen op een bevoorrechte locatie, biedt dit appartement niet alleen een luxueuze leefruimte, maar ook de ultieme ervaring van wonen aan de zee. Mis deze unieke kans niet om te genieten van het beste dat kustleven te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Mogelijkheid voor aankoop garage mits meerprijs van 55.000 euro.

Neem contact op