Appartement te koop

259000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11059648
Immoweb code : 11059648

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Modern 2-slaapkamerappartement met terras en 2 parkeerplaats

Modern 2-slaapkamerappartement met terras en 2 parkeerplaatsen te Mol.

Ontdekt dit ruime appartement van ca. 90m2 in Ginderbuiten. Op minder dan 2 kilometer van Mol-centrum biedt deze residentie een rustige woonomgeving met alle gemakken van het centrum binnen handbereik. Of u nu op zoek bent naar lokale boetiekjes, gezellige cafés of kwaliteitsonderwijs, alles is vlot bereikbaar in de nabije omgeving. Voor wie verder wil verkennen, biedt de Molse Zuiderring een directe verbinding naar nabijgelegen gemeenten zoals Lommel en Geel.

Dit appartement op de eerste verdieping, bereikbaar met een lift, biedt een oase van rust met een ruime woonkamer die uitnodigt tot ontspanning en gezelligheid. De leefruimte is voorzien van een parketvloer en geniet van veel natuurlijk licht dankzij de grote aluminium ramen met screens. Een moderne open keuken, twee slaapkamers - één met praktische ingebouwde kasten, een elegante badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo, en een aparte wasruimte maken dit appartement compleet.

2 ondergrondse autostaanplaatsen, een bijkomende kelderberging en toekomstgerichte voorzieningen, zoals de voorbereiding voor airconditioning, verhogen het comfort van dit appartement. Het balkon biedt een buitenruimte om te genieten van de frisse lucht en op het terras achteraan geniet je van alle rust.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van een appartement dat comfort, stijl en gemak perfect combineert. Neem vandaag nog contact op v

Neem contact op