Appartement te koop

299000€ Oude prijs € 309.000

2 slaapkamers 105 vierkante meters

Immoweb code : 11078678
Immoweb code : 11078678

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
105 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Energiezuinig en ruim appartement (105 m²) met zonnig terra

Bezoek deze woning zonder afspraak tijdens de OPENHUIS op dinsdag 07/05/2024 van 17u00 - 18u00.

Dit appartement is gunstig maar toch rustig gelegen in het centrum van Mol, op wandelafstand van tal van winkels, sportaccommodatie, openbaar vervoer, ziekenhuis, ... Tevens geniet deze van een vlotte verbinding naar omliggende gehuchten en gemeentes.

Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping van een nette, kleinschalige residentie.
Via de gemeenschappelijke trap of lift, betreden we de inkomhal met gastentoilet ingebouwde vestiairekast. Als we verder lopen komen we terecht in de leefruimte welke opgedeeld is in een knusse eethoek en zithoek. Hier geniet u van alle comfort dankzij radiatoren, airco (met warme lucht) en de nodige verduistering. Doordat de leefruimte aan de achterkant gesitueerd is, kom je via een schuifraam meteen op het zuidgeoriënteerde terras waar u van voldoende zon en privacy geniet. Wenst u toch liever even in de schaduw te vertoeven? Dan kan dit perfect met de aanwezig luifel.

De aparte keuken is voorzien van een koelkast, oven, microgolfoven, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, spoeltafel, voldoende kastruimte en ruimte voor een ontbijthoek. Ook hier geeft een schuifraam uit op het terras.

De wasplaats/ berging is tevens toegankelijk via de inkomhal en hier bevindt zich de centrale verwarming op gas evenals de mogelijkheid voor het plaatsen van een wasmachine en droogkast.

Beide slaapkamers zijn zeer ruim en genieten van voldoen

Neem contact op