Appartement te koop

325000€

2 slaapkamers 109 vierkante meters

Immoweb code : 11078696
Immoweb code : 11078696

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
109 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Goed onderhouden ruim (109 m²) ingedeeld appartement met te

*bij het nemen van de foto's was men nog bezig met de verhuis en de opkuis van het appartement*

Dit appartement is gunstig, doch rustig gelegen in het centrum van Mol, op wandelafstand van tal van winkels, sportaccommodatie, openbaar vervoer, ziekenhuis, ... Vlotte verbinding naar omliggende gehuchten en gemeentes.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een nette, kleinschalige residentie. Via de inkomhal, met ingebouwde vestiaireruimte en gastentoilet, kom je in de open en lichte leefruimte welke opgedeeld is in een zit- en eethoek. Doordat de leefruimte aan de achterkant gesitueerd is, kom je via een schuifraam meteen op het zuidgeoriënteerde (overdekte) terras waar u voldoende privacy geniet. De aparte keuken is voorzien van een koelkast, oven, microgolfoven, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, spoeltafel, voldoende kastruimte en een ontbijthoek. Ook hier geeft een schuifraam uit op het terras. Wasplaats/berging met brander CV op gas.

De nachthal geeft uit op de 2 slaapkamers, waarvan de ruimste voorzien is van inbouwkasten. De volledig betegelde badkamer beschikt over een ligbad, douchecel, dubbele wastafel in meubel met kastruimte en een extra toilet.

In de kelder is een zeer ruime (17 m²) privatieve berging en een autostaanplaats (garage met elektrische poort) begrepen in de prijs! Dit appartement biedt dus enorm veel opbergmogelijkheden. Achteraan het gebouw is er nog extra gemeenschappelijke parkeergelegenheid.

Ben je op zoek naar een ru

Neem contact op