Appartement te koop

385000€

4 slaapkamers 227 vierkante meters

Immoweb code : 11078700
Immoweb code : 11078700

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
227 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Opbrengsteigendom met twee appartementen op wandelafstand v

Deze opbrengsteigendom bestaande uit 2 appartementen is gelegen in Ginderbuiten, op wandelafstand van het centrum, openbaar vervoer, winkels, scholen en geniet een vlotte verbinding met de omliggende gemeenten.

U betreedt het gelijkvloers appartement via de gemeenschappelijke inkomhal welke o.a. toegang biedt naar de leefruimte. De leefruimte is opgedeeld in een eethoek en een zithoek. De aparte keuken is uitgerust met spoeltafel, kookplaat, afzuigkap, koelkast en voldoende opbergruimte. In de keuken is er een zijdeur aanwezig, deze biedt toegang tot de tuin en de fietsenberging.

De nachthal geeft uit op de 2 slaapkamers, badkamer, apart toilet en de kelder. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, wastafel en de voorziening van een wasmachine. Als kers op de kaart kan het appartement op het gelijkvloers privatief gebruik maken van de kelder, deze kan fungeren als extra opbergruimte.

Via de trap in de gemeenschappelijke inkomhal betreden we het appartement op de 1ste verdieping. Dit appartement is voorzien van een leefruimte, welke opgedeeld is in een eethoek en zithoek. De aansluitende keuken is uitgerust met een spoeltafel, kookplaat, afzuigkap, koelkast en voldoende opbergruimte. Verder is er nog een apart toilet op de verdieping aanwezig.

Op de 2de verdieping geeft de nachthal uit op 2 slaapkamers en de badkamer, deze is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, wastafel in inbouwkasten.

Er is gemeenschappelijk nog een tuin en fietsenberging

Neem contact op