Appartement te koop

225000€

1 slaapkamer 51 vierkante meters

Immoweb code : 11078731
Immoweb code : 11078731

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
51 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Unieke assistentiewoning te koop in het centrum van Mol met

Deze unieke assistentiewoning is gelegen in residentie Gadium, bestaande uit 64 erkende assistentiewoningen die werden gebouwd in 2015 langs "Den Boulevard" van het centrum van Mol. Residentie Gaudium is rustig, doch pal in het centrum van Mol gelegen, op wandelafstand van het Rondplein, winkels, restaurants, station,... en met goede bereikbaarheid vanuit de omliggende gemeentes Geel, Balen, Lommel en Dessel.

De woning is gelegen op de 1ste verdieping, aan de binnenzijde van het complex met zicht op de groene binnentuin. De assistentiewoning zelf bestaat uit een ruime leefruimte, slaapkamer met veel lichtinval, aparte berging met aansluiting voor wasmachine en een open keuken welke voorzien is van een kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, microgolfoven, spoeltafel en voldoende kastruimte. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, handdoekradiator en lavabo in meubel, allen volledig aangepast aan senioren

Dankzij de zuidoostelijke oriëntatie van de slaapkamer en leefruimte, geniet u van aangenaam veel lichtinval. Elektrisch bedienbare screens en een balansventilatiesysteem bieden extra comfort bij te warme dagen.

In de dagprijs €11,50 van zit onder andere het volgende begrepen:
- kosten conciërge,
- nood- oproepsysteem,
- syndicus en blokpolis
- ondersteuning Familiehulp

Residentie Gaudium beschikt over ruime en stijlvolle ontmoetingsruimtes, zowel binnen en buiten zodat sociaal contact steeds mogelijk is.
Dankzij de ondersteuning door de woonzorgassi

Neem contact op