Appartement te koop

259000€

2 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 11326104
Immoweb code : 11326104

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim en licht appartement met 2 slaapkamers in Mol-Ezaart.

Ruim en licht appartement met 2 slaapkamers in Mol-Ezaart.

Ontdek dit ruime appartement met 2 slaapkamers, lichtrijke veranda en een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 210 m²!

Dit gebouw dateert uit 1976, maar het appartement werd in 2016 zorgvuldig gerenoveerd en combineert hedendaags wooncomfort met een vleugje historische charme. Bij binnenkomst wordt u begroet door een leefruimte die baadt in natuurlijk licht; samen met de gezellige parketvloer en de warmte houtkachel is dit de ideale setting voor ontspannende avonden met vrienden. De aparte keuken biedt alle nodige voorzieningen en geeft uit op een sierlijk balkon. Dit appartement herbergt twee comfortabele slaapkamers, waarvan één met airconditioning, voor een koel toevluchtsoord tijdens warme zomerdagen. Daarnaast is er nog een functionele berging met ingebouwde kasten en een elegante badkamer, uitgerust met een bad, douche en toilet. De veranda biedt een extra ruimte voor ontspanning of hobby's en een ruime zolder met valtrap biedt flexibele opbergoplossingen.

Buiten het gebouw vindt u een eigen parkeerplaats en een extra buitenberging. Het EPC-label B (162 kWh/m²/jaar) getuigt van de energiezuinigheid van het appartement, wat zorgt voor lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

Dit appartement biedt een unieke combinatie van ruimte, comfort en stijl, en wacht op iemand die het zich eigen maakt.

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend

Neem contact op