Appartement te koop

245000€

3 slaapkamers 137 vierkante meters

Immoweb code : 11334897
Immoweb code : 11334897

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
137 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Ruim appartement met 3 slaapkamers nabij Mol-Centrum.

Ruim appartement met 3 slaapkamers nabij Mol-Centrum.

Ontdek dit charmante appartement, gelegen op de tweede verdieping van kleinschalig complex aan de Postelarenweg 5, vlakbij Mol-Centrum. De bouw uit 1990 herbergt een instapklaar appartement met een bewoonbare oppervlakte van 137 m².

De leefruimte ademt comfort en gezelligheid uit, met voldoende ruimte voor zowel een zit- als eethoek, terwijl het aangrenzende terras (4x1m) uitnodigt tot rustige ochtenden met uitzicht. Met drie ruime slaapkamers biedt dit appartement plaats voor zowel gezinnen als personen die van extra ruimte houden. De keuken nodigt uit tot culinaire avonturen en de badkamer met ligbad belooft ontspannende momenten.

Verder omvat dit appartement een praktische berging, een toilet en een uitnodigende inkomhal met ingebouwde kasten, wat het totaalplaatje van comfort compleet maakt. Bijzonder is het A-EPC label, wat wijst op een uiterst energiezuinige woongelegenheid.

De ondergrondse autostaanplaats, inbegrepen in de prijs, verzekert uw voertuig van een veilige stalling, terwijl de mogelijkheid bestaat om een extra kelderberging (65m2) aan te kopen voor €30.000. Met een lift in het gebouw geniet u hier van maximaal gemak. De maandelijkse lasten bedragen tenslotte ca. 80 euro/maand.

Gelegen vlakbij het hart van Mol, is alles wat u nodig heeft binnen handbereik: winkels, scholen, groen en vervoer.

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor ee

Neem contact op