Appartement te koop

2 slaapkamers 104 vierkante meters

Immoweb code : 11093883
Immoweb code : 11093883

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
104 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Appartement 2slk in recente nieuwbouw

Welkom bij deze unieke kans om eigenaar te worden van een prachtig kant-en-klaar nieuwbouwappartement uit 2019! Dit luxe appartement met een oppervlakte van 104m² biedt niet alleen comfort, maar ook een stijlvolle en hoogwaardige afwerking. Met twee ruime slaapkamers, een eigentijdse badkamer en een aparte douchekamer, voldoet dit appartement aan al uw wensen voor een modern en aangenaam woongevoel.
De leefruimte van 32m² straalt een warme sfeer uit en staat in directe verbinding met een stijlvolle open keuken van 8m². Hier geniet u van gezellige momenten en bereidt u heerlijke maaltijden met het beste comfort.
Gelegen op een bijzonder rustige locatie, in de nabijheid van scholen en openbaar vervoer, biedt dit appartement het beste van twee werelden: de sereniteit van de omgeving zonder geluidshinder en de nabijheid van de ring met uitstekende verbindingen naar het centrum van Brussel en daarbuiten. Dit is een unieke kans om te investeren in een eigendom dat niet alleen hedendaags comfort biedt, maar ook strategisch is gelegen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Wacht niet langer en ontdek uw toekomstige thuis in dit prachtige nieuwbouw appartement! Email : [email protected] of tel : 02/420 00 28

Neem contact op