Appartement te koop

215000€

2 slaapkamers 144 vierkante meters

Immoweb code : 11285690
Immoweb code : 11285690

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
144 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Appartement

Welkom bij dit charmante souterrain appartement gelegen in de levendige buurt van Molenbeek. Met een oppervlakte van 144 m² biedt deze woning een ruime en comfortabele leefruimte, ideaal voor een gezin of huisgenoten.

Bij binnenkomst in deze woning wordt u verwelkomd door een ruime en lichte woonkamer, waardoor een gezellige ruimte ontstaat om te ontspannen en te vermaken. De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer.

De keuken is volledig uitgerust en functioneel, met alles wat u nodig heeft om heerlijke maaltijden te bereiden voor familie en vrienden. Grenzend aan de keuken bevindt zich een kleine privébinnenplaats, die een extra buitenruimte toevoegt, perfect om van de zon te genieten of voor buitenmaaltijden tijdens de warmere maanden.

Dit duplex beschikt over drie comfortabele slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor privacy en rust. Twee badkamers, waarvan één met een volledig bad en één met een douche, bieden comfort en gemak voor de bewoners.

Over het algemeen verkeert dit appartement in goede algemene staat en biedt het een aangename en functionele omgeving voor dagelijks leven. Momenteel verhuurd, vertegenwoordigt het ook een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid voor kopers die op zoek zijn naar een stabiel huurinkomen.

Gelegen in de levendige buurt van Molenbeek, profiteert u van gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer, lokale winkels, scholen en groene ruim

Neem contact op